Monday, December 22, 2008

Tagged by lyana


aku ditagged oleh cek lyana.beliau berkehendakkan mengupload gambo meja saya..
seperti bese nih la gambo meja stadi aku.bilik bujang jek.bersepah skit.

ATAS SEKALI.

ada jam loceng,jam yg suppose ade temperature cilok dari syazwan,minyak gamat,minyak kapak,lampu tido(recent besday's pesent from seroja),orang trumpet(wyana bg mase besday aritu),botol simpan duit seposen,tisu xpakai2,sepit kuku,printer,beg2 yg xpakai,beg kertas,kertas A4.


TINGKAT TENGAH

Speaker nakiwa,external harddisk,lappy,cik mouse,usb hub,wayar usb,wallet,jam,pen headfon,mp4,henfon,notes,kamus,files.pastuh ade drawer 3 laci contains of Al-Quran n Yaasin,borang change lab,koleksi past year exam yg aku penah amik kat mmu,files2 isi notes.

BAWAH

ade 3 laci,ade personal items.
pastuh ade tong oren kat bawah tuh isi,segala kotak yg seroja bagi,pastuh barang2 ape ntah.lupe.

so,saya rase saya nak tag bende nih kat:

affan
rased
wan yana
sesape yg rajen

4 comments:

Nor Shazwina Shahnaz said...

kene tag. sila buat.

Affan Azami said...

ouh I cant do this!
aku tade meja. ade kat kerteh je. nanti dah smp kerteh, aku buat ye tag ni?

ღ yana said...

HOIIT
meja i giler buruk.
malu la nk post.

;))

Affan Azami said...

dah buat!