Friday, December 26, 2008

dah updet list ahli meja

salam.
lagi 4 ari nak masuk tahun baru..
aku xsabar nak masuk thn baru.sbb nak tau thn dpn ape plak peristiwa2 yg bakal aku tempoh..cam menarik jek..
owh aku xbalik hometown cuti nih.
quite sad la kan org seme balik cuti tym krismas nih but aku stuck in kat umah nih.
aku yg xnak blik.bukan xley balik.hahah.

sebenarnya aku dah dapat rasa aura kebosanan hari nih.
(exam dah dekat bley kater bosan.padahal byk bende yg aku bley buat).
haih..semakin hari semakin malas.
tatau kenape??
kekurangan pendorong?
kekurangan pemangkin?

jawapannya kurang bersosial..betul.sebab selama nih aku gi klas adalah utk bersosial nganklasmet2 aku.(matilah niat terpesong).btul la.dlm kelas dgr lawak2 klaka,menyakat mmbr,kekdg konsentr8 gak k kat subjek tu.pastuh pas klas ley g lunch reramai..seryes aku rindu gile moment lunch ramai2 sampai 2 3 meja.heheh..hopefully sem panjang(nex sem) aku bley lepak balik ngan korang..aku terasa nak senaraikan ahli meja:

0)rased
1)wan cheng
2)abg is
3)kak baby
4)nur
5)lofp
6)rozie
7)kamel
8)pejun


heheh..bile wei nak lunch/dinner sesame balik/rindu la nak hangout ngan korang lagi especially kat kak baby ngan nur.sem ni 2-3 kali jek jumpe.hoho..

nex week dah stadi week.hopefully aku bley start blaja ngan gigih.huhuh.tapi aku plan nak sambut nu year kat umah.tgk la keadaan bagaimane.hehe.

arinih aku duk berdua jek ngan syazone,si rumet aku.sampai ari ahad nih.nakiwa xde.die blik muo.so aku dpt rasekan kegembiraan die blik ke muo tanpa perlu disakat aku setiap hari..
dan aku pula akan menderita kebosanan kerana xdpt menyakat sesape minggu nih.ahh....bosan.
harap2 esok aku idea bijak utk mengatasi kebosanan ni.

sebenarnye aku menulis arini sebab tgn aku gatal.aku xley sakat orang dah,jadik keyboard nih la jadik mangsa.
ade penawar x?

5 comments:

Affan Azami said...

MESEJ aku tak balas! BIT(c)h kau!

Sang Ganjil said...

ko cakap bile mase aku xbls??
smlm ko xde msg aku pun.
kelmarin pun msg delay.
its not my fault.

unknown said...

a'a la..
rindu giler ngan korang sumee~~

林依晨Amber said...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室