Friday, September 26, 2008

SELAMAT HARI RAYA

assalamualaikum dan selamat berpuasa/berbuka,salam sejahtera,

raya semakin menjelang.tp aku still kat melaka.yeay...blik esok(27/9/08).
tp aku rase cam guilty pleasure.guilty sebab the nex week after raya will be my final exam.tp its raya.no one can resist dat.i mean for those yg still kat mesia n dekat ngan family mereka.cam aku.johor ngan melaka.dekat jek.huhu.(still confuse with raya mode and exam mode)

k la,for those who can sambut raya without guiltiness,selamat hari raya kat korang.i oso wanna apologize kalo ade silap salah,terkasar bahasa,tercarut,terkeji.maklumla aku bukan sempurna dan perfectionist cam this 1 person tu.you know who you are.haha..aku juga nak mintak halalkan makan minum aku,terpaw korang ke kan??sape ingat.utang piutang tuh kalo aku lupe ingt2 kan la aku ye..hehe...semoga gembira menyambut hari raya bersama keluarga tercinta.


for those yg can sambut raya but still kene pk pasal exam cam aku,
selamat ari raya aidilfitri kat korang.maaf zahir batin dan mintak la halal makan minum ye..
nnt kiter stadi sesame kalo ade mase nnt..i mean bile aku blik mlake la kan..hahah..
raye2 jugak.notes menimbun jgn dilupe ok.hehe.

utk org yg di perantauan,in other words yg kat oversea sane,selamat hari raya aidilfitri dan maaf zahir batin kat korang,sesungguhnya korang sungguh beruntung sebab dapat beraya di tempat orang.memang la xbest sebab berjauhan dari family.but suasana raya yg korang rase tu lagi bermakne sebab disambut kat negara orang.u know org2 kaye sibuk nak beraya kat luar negara,but korang mmg dah raye kat luar negara.kan?kan?(aku berani ckp sebab aku xkan penah dpt rase beraya kat oversea.hehe).

aku xde gambo,e-card cantik2 nak tunjuk/tayang kat korang.
tp aku ade ucapan ikhlas nak tujukan kat korang,(dah xikhlas sebab aku dah kerek ngan orang tu)

selamat hari raya aidilfitri
dan
maaf zahir dan batin


p/s:saya xsabar nak pulang ke kluang.wink*

4 comments:

Affan Azami said...

KAU ADA KAD RAYA YG KOOL DARIPADA AKU! AKU BENCI KAU

selamat hari raye, maaf zahir batin. I felt sorry for you. Muahaha

Sang Ganjil said...

bile plak la aku ade kad raye kool.
ko ye la.
siap ade kad raye mak datin lagi.

Egy Azziera H. said...

selamat hari raya nazir! owww shut aku x beraya la kan. ada exam yang menyesakkan kepala di hari raya. sedih2.

Affan Azami said...

jeles kah.