Monday, April 9, 2012

1 year of being pathetically single

hello there.
Since awhile i don't update this blog.yeah kinda lazy to write anything's here.huhuh.
well anyway, just like to tell that it's been a year now i wear the title "single".

satu post yang gua baca kat 9gag, macam btul.a guy will getting miserable once a few months after the break up.serius, memula gua rasa ok tapi lama tu baru sikit2 gua terkenang2 janji2 manis gua,janji manis dia.well i not whining here but these are the situation i've been thru now. prinsip idup gua, gua xsuka mungkir janji.even kalo gua dah janji, gua akan tunaikan walaupun benda tu lambat.kalo gua terlupa tu lain cerita.tapi bila gua dah janji, lu tunggu jek la.gua datang, gua bagi.ada jugak gua mungkir, tapi bukan selalu la.

berbalik kepada cite tadi, pas dah lama2 tu, bila teringat balik pasal2 janji2 gua, kekadang gua rasa bersalah jugak.mungkin ni jugak fasa kot.ahhh, serabut la pikir. gua akhiri entry arini dgn lagu:





p/s: fasa orang single memang cani ke????ermm...kesian kat diri sendiri jgk kekadang.

1 comment:

Unknown said...

Bila mula-mula breakup tu memang perasaan macam tu muncul. Dah kena banyak kali dah.