Wednesday, October 19, 2011

Edisi Monolog

monolog:

"tak semestinya aku mengalah, aku xboleh kawan terus dengan dia.boleh jek nak kawan.
tapi dia ar.boleh ke tak nak terima aku jadik kawan dia?oh c'mon aku masih ingat kot dia ada masa aku susah.takkan aku nak lupa camtu jek.memang x la.bukan aku makan budi, tapi sayang ar, persahabatan kot.aku tak nak take it to the next level sebab takut kalo faktab aku takmo jadik macam B.terus senyap.jadik kawan pon ok ape?lagipun a queen deserved a prince.a knight macam aku ni, cari la dayang2.baru ohsem."

"gua nampak dia, gua terus nak jadik baik.terus gua teringat kata2 pujangga lama yang indahnya manusia kerana akhlak.ntah gua maen petik jek susunan.tapi gua sure la mmg ada something somewhere cakap pasal perangai ni.tapi gua baik sebab gua nak jadik baik atau sbb gua nak kat dia?dem.kekadang lucky gak rasa sebab dapat experience benda2 camni. ah kenal2 dulu pon ok.kalo dapat kawan lagi ok.dapat sangkut, memang gua simpan dalam poket.hahaha.berangan itu perlu utk memastikan kemandirian spesiesnya."

cinta.boleh buat orang gila,bersemangat,angau dan lain2.aku cuma harap dia cinta terakhir aku kalau btul aku dengan dia.tapi kalau cinta itu masih belum aku jumpa,
aku akan tunggu,aku akan cari.

2 comments:

wyana said...

kalau dah jodoh tak kemana.
u r such a nice person, u deserve someone better :)
my prays wud always be with u.

Sang Ganjil said...

thanks yana.
appreciate it very much