Tuesday, March 16, 2010

Aku Gian Gamba

salam.

aku skang tgh gian.
gian ape??
gian nak amik gamba.seryes.dah sebulan dah filem dalam GaGa tuh,Baru 2 keping jek kot yg aku amik.arr rase nak outing.nak improve skills mengambil gamba.tp tuh arr.mase sungguh mencemburui aku.kalo lame2 dlm GaGa tuh agaknye masuk angin x??huhu.aku pon tatau.biar la dulu.

Giannye.....nak outing.tapi keje banyak.haish...dgn Miss Efwai Pi lagi.Oh Miss Efwai Pi tuh gf sementara saya.Kami couple contract.nnt ade mase aku amik gamba die.bkn skang la tapi.Hehe.Suprise.

Ape yg menambahkan gian aku bile tgk org post gamba lomo cantik2 kat FB.peh giannya.kalo aku ade byk mase n filem2 slides, b&w ke??mst aku dah explore.Ade sape2 nak sponsor utk saya??ia satu pelaburan sebenarnye utk melahirkan bakal jurufoto bertauliah setanding jurufoto2 professional skang.haha.xde la mcm tuh.aku men lomo sebab apresiasi kepada gambar lama yg sungguh cantik.Tapi yang paling best teknik mengambil gamba berulang.atau "Multiple Exposures(MX)".hok nih la wat aku jatuh cinta ngan LOMO.huhu.best2.mmg bley wat pakai photoshop atau len2.tapi xsama beb dgn keseronokan mereka sendiri gambo yg ditangkap.dah la belum tentu lagi hasilnya sama seperti yg kiter nak.tp kebanyakannye xdisangka pon.huhu.kekadang jadik.hehe.wah macam otai jek cerita.padahal budak mentah.hahah.

ow gianku masih belum reda lagi.demm...xpe la.aku sudahi post nih ngan gamba2 yg menggunakan teknik MX.semestinya produk dari Gaga ngan filem Kodak xpon Fujifilm.tuh 2 jek brand yg aku penah try.














owh aku suka amik gamba orang,sebab tuh byk muke yang bertindih.hehe.baru skit koleksi gamba2 aku.ye ar.budak mentah.

P/S:oh gamba2 nih seme gamba kawan2 saya.thanx kat diorang jadik model.hehe