Thursday, November 13, 2008

yada yada yada

salam..
peh arini aku rase nak tulis byk2.sebab dah lame aku xmenulis.i mean tulis tanpa rase bersalah,xde pape nak difikirkan..
huhu..finally exam aku seme dah abes.
padahal org len seme dah abes dah.,aku baru nak abes.
last sem aku xgi exam 2 papers sebab xsehat.so kene la amik exam supplementary.
Alhamdulillah it was over now.grade aku tatau la.pasrah jek.at least aku dah boley rase hepi utk sem baru.pasnih tumpu utk sem baru.

so,ape citer baru.
updet skit citer kat umah sewa aku.sebelum ni,umah nih ade 6 orang yg terdiri daripada:

1)AKU
2)PADIL
3)NWA a.k.a NAKIWA
4)SYAZONE
5)BOBOY
6)ABG ANAS
7)LILY SI SUGAR GLIDER

TUH dulu.last semester.skang nih tinggal aku berempat jek.
aku,padil,nwa ngan syazone.

abang anas dah pindah sebab dah abes blaja dah.kini die keje kat kl.
boboy amik study leave tatau nape.

so tinggal la kami berempat utk dis week.maybe nex week akan tmbh sorg lagi penghuni baru..
siape die???
die adelah IQBAL.die bekas klasmet aku mase thn pertama kat mmu.
die rapat ngan nwa.
die kacak dan ske mengedit gambo.
lagi ape pasal die ek??
ntah..aku tatau.
xpe nnt die duduk umah nih aku bersesi taaruf same die.
haha.
ok la.
aku ade hal.
chow.

2 comments:

Affan Azami said...

owh orang kacak! jgn lupe knalkan kat aku! lalalala.

Sang Ganjil said...

hahah..
nnt aku knalkan kat ko.
later2.