Thursday, July 3, 2008

lalala~~

salam..

another day today.nothing special except aku ade lab n berjaye menyiapkan lab tuh.hehe.yeah xde lab report nak kene hantar.esk jumaat.bley blik kluang.hehe.dpt jumpe eamil(my nephew).so ape nak citer arini eh??

owh dah 3 ari dah i xbg pape briter kat my gf.haha.lousy bf.so who cares rite?
ske ati aku la.emo jap.hahah..maaf la.emosi xstabil lately.
mungkin aku kehabesan modal lantas mula mencari publisiti murahan dgn menyiarkan citer sendiri.ok its not what you think ok.

k arinih aku nak citer pasal bende yg aku tringin nak buat sgt.


1- gi mintak maaf kat kawan2 seme (sowi la kalo aku ade salah silap kat korang.halal makan minum utang piutang tuh).

2 - g mkn kat kdai mkn yg aku ske.aku nak mkn naan special,nasi goreng daging kat enak tomyam,chicken chop kfc,n mkn kat mekdi puas2.hahahhaa.

3 - g wat bungee jump.aku tringin sgt nak wat bende2 nih.kat mesia kat mane eh ade bende nih??terjun menerjun nih best

4 - g ice skating.haha.tgk si rased citer men ice skating best.

5 - gi piknik lagi.aku ske piknik kat air terjun.xpun kat sungai2 mane2 yg bersih dan segar.nnt aku koling2 angah n gang bile nak g piknik eh.rindu kesejukan air sungai.

6 - nak jadik pemegang duit seposen paling byk kat mesia nih.(actually sy tgh kumpul duit seposen skang nih.hopefully kerajaan xlupuskan duit seposen nih)

7 - nak candle light dinner kat gazebo cam dlm citer CINTA tuh ngan most meaningful person for me.

8 - nak jumpe affan azami.tapi bile jumpe die aku xnak shake hands.aku nak pukul die separuh mati.pastuh baru aku ckp "appan,ko sehat?"

9 - nak beli tanah byk2.aku nak bukak ternakan kambing ngan lembu.so xyah la asyik order nasi goreng daging jek.sbb daging dah byk,bley aku suh sesape yg rajen masakkn aku nasi goreng daging.

10 - nak keep in touch ngan seme yg aku kenal skang.hopefully korg xjadik stranger utk aku nnt.

11 - nak buat byk d.i.y things utk dihadiahi kepade chek shazwina shahnaz.tp mase xcukup.so sy xbley nak buatkan byk brg2 d.i.y utk kamu.kamu taukan d.i.y things sgt bermakne kpd sy.walaupun xcantik,kamu sudi simpan(kamu simpan ke?).n xlupe juga kalo korg bestfren aku,korg maybe akn dpt d.i.y things dari aku.hehehe..

12 - nak lulus driving license so dat aku bley drive nnt.tp xsempat2 lagi nak abiskan.

13 - nak baling batu kat keter sesape ar.especially bmw 7 series.cambest jek dpt baling batu kat keter.aku xpnah try tp tringin nak buat.perhaps ur car?

14 - nak tido sepanjang hari tanpa buat ape2 melainkan tido.

15 - nak bli byk suar bundle.dah lame xgi bundle bli baju ngan suar.dah addicted ngan barang bundle.walaupun terpakai,tp brg bundle murah n berjenama.lalala~~

16 - nak bli kasut tuh.cantik.tp dah ade dah kasut kat umah.dah arr blom pakai lagi.tp xthn la tgk kasut tuh.xpe nnt ade duit lebey akn ku beli kasut itu.muahahah..

17 - nak kuar ngan sesiapa tanpa ade org risau n kisah even with my ex - girlfren(pengakuan ikhlas.hello! she just my ex.mcm la si X tuh sudi jek nak kuar ngan aku.)

18 - nak pakai baju sekolah balik.rindu uniform.

19 - nak jadik kawan yang paling berharga pernah korang ada.

20 - nak bgtau shazwina shahnaz bahawa sesungguhnya saya dah xmarah awak lagi dan saya harap awak berubah menjadi matang.saya harap awak fahami saya seperti mana saya cuba fahami awak.(alahai jiwang la plak si nazay nih)



harimau mati meninggalkan belang,
kalau aku mati?
aku nak tinggalkan jasa.

8 comments:

ღ L o F p y said...

i hope all your hopes will not only be just hopes.

Sang Ganjil said...

yess.hopefully

syu[g]haz said...

number 8 tu ade psiko sket.otherwise best dah.selamat berjaya~!

btw,number 14 tu soh ika ajar.beliau terer gile.huhuhu

affanazami said...

Memandangkan ko mungkin akan online alik ari ahad depan, meh aku komen pjg sket. aku komen se-se.

1- ko patot mintak maaf setiap kali pas smayang asar. asar je ye. terima kaseh. lalala

2 - at least aku leh teman ko makan semua yg ko listed itu on one nite. come on dude! lalala

3 - aku pun nak wat bungee jump. tp rasenye mesia takde la. kecual AJ HACKETT datang mesia lagi.. hehe

4 - kalo ko terer roller blade di mane aku kurg yakin ko penah maen, aku pun same. hehe, ko takkan ade masalah ice skating.. tp takpe, lelemak di punggung ko membantu

5 - AKU NAK IKOT

6 - OMG! jom tukar. sgt berguna bile nak naek komuter LRT segala!

7 - owh tat is so sweet.

8 - kalo aku tanak jumpe ko? lalalala

9 - aku nak tumpang skali. leh aku makan sup daging sokmo.

10 - am i on the list?

11 - aku akan cube mdptkan d.i.y things dari ko someday.

12 - ko akan abeskan lesen tu by end of tis year, insy Allah

13 - aku nak join skali yerrrrrrrrrr

14 - dasar pemalas n menternak lelemak je. hohoho

15 - kalo sluar bleyh diterima, kalo baju.. tatau la uols. hahha. wait, ko memg suke alkesahnye, byk saiz mat-mat saleh tu same ngan saiz ko

16 - which one

17 - ko bunyik desperate kat sini. wahak

18 - OMG. aku pun sama! seriously.

19 - hurm

20 - i think it is sweet. shahnaz mesti hepy. =)

p/s- i'd love to see eamil's face

Sang Ganjil said...

syud-nnt sku tnye ika.ekcelli aku pun pemegang rekod paling byk tido kat rumah sewa nih.seingt aku.sbb xde keje aku tido jek.heheh..

appan - peh gigih ko taip satu2.
hahaha.aku balik arituh eamil demam selepas jambulnye dipotong.aku rase die terkejut kot jambulnye diusik org.so xde la pix comel die.jgn risau.later2 nnt aku bg kat ko.

nOR aDiLLa said...

20 - nak bgtau shazwina shahnaz bahawa sesungguhnya saya dah xmarah awak lagi dan saya harap awak berubah menjadi matang.saya harap awak fahami saya seperti mana saya cuba fahami awak.(alahai jiwang la plak si nazay nih)

nazey..yg no.20 nih menarik perhatian kak la..

Sang Ganjil said...

kak dila

ye ke menarik perhatian???
hehe..

fr34kshow said...

asal ko sungguh ganjil dlm entry kali neyh?? pelik...