Wednesday, January 7, 2009

Entri Exam

hai,salam.selamat siang.i mean pagi.ye dah pagi.2.40 pagi,rabu,7/1/09.sebentar lagi mungkin akan ada orang yg akan mengambil exam pukul 9 kang.kat rumah aku ade 3 org.gudluck kat mereka.

agak aneh aku maseh tidak tidur utk waktu2 sebegini.mungkin kuasa makanan,atau bekalan glukosa yg tinggi dalam badan menyebabkan aku maseh bertenaga utk berjaga.pagi kang mungkin aku akan jadi panda.tapi tidak mengapa mungkin aku akn tido selepas menyiapkan entri ni.
exam aku lagi 3 ari.so preparation aku cane??

semuanya maseh on progress.hopefully aku bley ingt ape yg aku sudah bace dan ape yg bakal aku baca nnt.ye la aku jenis mls nak wat latihan.jadik aku lagi ske jadik kakak tua yg duk menghafal sini sana.haha..sila jgn ikut perangai aku.

mungkin tepat pukul 11 pagi esok akan ade mereka yg menjerit keseronokan dek exam mereka sudah tamat.tapi aku masih menunggu tarikh keramat utk aku menjawab 2 kertas pagi dan petang.kepada mereka yg sudah habis exam,dan akan abes exam (7/1/09) ,selamat bercuti kepada anda.silalah pulang ke pangkuan keluaga dan jangan jadi anak derhaka.[pesanan ini utk orang yg tiada urusan penting yg mengharuskan dia utk trus berada di melaka].pulanglah sesungguhnya kluargamu amat merindui kamu.heheh.kekurangan populasi pelajar di melaka menghasilkan situasi kondusif utk aku belajar kelak.

aku juga tidak sabar utk bercuti kerana cuti kali ini merupakan cuti yang advencer pada aku.
nak tau?haha..nnt lah aku bgtau...

ya aku masih lagi memilih utk terus menulis daripada duduk merehatkan diri dan tido.sebab aku tgh dengar lagu bila-bila masa kita berdansa - the grey sky morning nih buat aku senang utk trus wake up.hahaah..maka sebentar lagi mungkin sekeping 2 muka surat bakal diselak aku.bakal.aku xcakap aku akan bukak.hahha..

jadik sekian saja entri kali ini.aku rase mengantuk skang.jadi bley la aku tido.

7 comments:

Nor Shazwina Shahnaz said...

nak halau orang la tu. saje jek.

Affan Azami said...

aah kan, shahnaz? dasar pemalas!

Sang Ganjil said...

hahah...eh terasa ke??
naseb la..
org nak tuju kat org lain.lalalala.

unknown said...

ye yee.. sg nak tujukan kat aku tu kan kan??
backup ko ni sg ahahaahhahaha

Sang Ganjil said...

aah..
tuju kat rozita nih.huhuh

bluecrystaldude said...

oit bler stat cuti?

nodee said...

nape advencerrr. nak g maneee?