Thursday, April 24, 2008

sahabat atau teman istimewa?

salam kepada semua.tatkala hujan begini dgn suhu 28.3 *c dlm bilik nih,aku cuba utk memberi satu penulisan kepada korg.yeah...haahh.....kali nih pasal opinion...
ade 2 org penting dlm idup kiter nih..SAHABAT DAN TEMAN ISTIMEWA.

masalahnye skang korg rase mane yg lagi penting??kawan atau gf/bf????
mesti susah nak pilihkan...
tp kalo ko tnye aku..automatiknye aku ckp la sahabat lagi aku lebihkan.so shahnaz.ko jgn arr kecik ati...hehehe.sbb aku rase dlm nih sahabat lagi penting dari gf.so pepehal mmg aku akn lebeykan mmbr aku.so gf,u hav to wait.i know dis statement will tear u apart.but dat doesnt mean aku xsygkan ko kan???just priority aku kat kwn..so kalo bende tuh aku rase mmbr aku lagi penting aku bley tingglkan awek aku utk skejap.jadik jgn arr ko nak terase ngan aku kalo aku lebeykan kwn aku.aku ade sebab utk pntingkan kawan dari gf.haa bende nih mesti mengundang sensitiviti kepada org len..terpulang arr..

korg plak??ape yg korg lebeykan??sahabat ataupun tmn istimewa??tepuklah dada tnyelah selera..

wassalam.

11 comments:

Nor Shazwina Shahnaz said...

dont worry bout me.. sbb saya pon mcm awak.. 1st family, 2nd other relatives, 3rd frenz, and 4th you...

affanazami said...

for sure memg la kite akan lebihkan kekawan. love come n go. frens are definitely forever. but, ko tak rase mcm its a bit hurting ke kat ko punye other half, bile ko ckp,

"sbb aku rase dlm nih sahabat lagi penting dari gf.so pepehal mmg aku akn lebeykan mmbr aku.so gf,u hav to wait."

i know its true, but smtymes dun u tink bende ni kinda hurting? hurm, but ur honesty counts kan, so wtf sgt. good for u n congrats on u both

1 year n 8 months itu

smg bahagia sokmo

Sang Ganjil said...

tu arr tapi dats da price dat she has to pay to me.mmg arr kinda hurting.tp ntah aku mmg camtuh...heheh...thanx2..

ღ lofp said...

haha.

whatever thing is, to me it is still family first because I've seen before this, someone ends up going crazy because of this two people; friend and lover.

apsal ni macam soklan dari abg ez jek?
cisss.
bile tah die nk bgtao those 5 questions?

syu[g]haz said...

wawawa~if it's bf i'll of course choose friends to be my priority la kan..but if that someone special tu macam my fiance ke hasben ke,for surely i'll choose my significant other tu..prioritizing is not really a big deal actually.i mean,so long both parties understand each other and cooperate,no matter who are prioritize,there won't be a problem ;)

itu lah keindahan kasih sayang yang suci dan sebenar~egegege

bluecrystaldude said...

Also friends come first for me. And yeah, gf could come and go. Bler gf dah go, sedih2 baru nak carik kawan balik.. adeh, wtf..

anyway, if your gf is trully love u, she will understand (and it seems she understand it :)It's not such a big deal lah..

Angelicdevil said...

Yana sokong lofp.
Family should come 1st bcoz whatever happens to u, ur family will be da one who u'll turn to and get support from.

But if to choose friends over lover,
I,myself still can't answer that bcoz both are important and on da same time both also have da ability to shred ur heart to pieces. I've been there and had gone through dat. :D

Nor Shazwina Shahnaz said...

same la kak yana..
i have a so-called-besfriend..
skang ni dgr cite dr senior perangai dh trok gilerr..
so skang ni kalo nk pilih kwn pun kene btol2..

Nor Shazwina Shahnaz said...

and she hutang me and my friends byk bende...

林依晨Amber said...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網