Thursday, June 24, 2010

Ada Mood Plak

salam.tetiba malam nih datang plak mood menulis.maaf bkn malam,pagi ye.jam menunjukkan 3.43 pg.k since dah lama xmenulis bek kite mulakan update pasal aku.

skang,aku dah menamatkan pengajian aku dr sebuah universiti swasta tempatan dlm sarjana muda jurusan elektonik khususan telekomunikasi.Alhamdullillah, dgn ujian last sem yg begitu kuat,aku berjaya gak habiskan study aku.trima kasih tak terhingga kepada keluarga,kawan2 baik saya dan kawan2 dan gefren yg xputus2 memberi semangat kepada sy.you know who u are n thanx to all of u.

second,rambut aku dah skit.ye aku botak dah.3 minggu lepas.hehe.sbb penanda aras kepada kehidupan br aku,iaitu alam pekerjaan.jadik nnt ley arr aku recall blik,last tym aku botak bile aku habes study.

ok skang aku adalah penganggur part time.asal part time?sbb part time lagi aku dah bekerja.yes,unofficially employed.keje ape?jeng jeng jeng.kerja xglamer pon.bese2 jek.tp masyuk gak.kerja dimaksudkan adalah budak pasang,bukak khemah dan perkara bersangkut-paut dgn khemah utk majlis2.job description:pasang-buka khemah,menghias khemah, susun kerusi meja,sarung kerusi meja.sape tauke?pak usu aku.die buat katering.jadik catering die siap kanopi/khemah.bhgian2 khemah kitorang yg uruskan.bhgian khemah ada pengurus die.pengurus adalah kembar aku,iaitu sepupu aku,angah(bukan nama sebenar).(aku dgn die mmg rapat and family panggil kitorg kembar,its official).so aku follow die la pegi pasang buka khemah.memula cam kekok gak.tp dah pergi ok la.seronok.sbb byk pengalaman.dpt jumpe mcm2 gelagat.bila lagi nak merasa buat kerja2 handy nih kan?ape yg cambestnye pekerja2 bwh angah ni adalah mereka adalah adik-beradiknya sendiri,uda,achik dan aboy.dan kesemua mereka berkelayakan paling minimum spm.paling tinggi degree.haa gempak x?kau mampu pasang khemah ade degree??hahahha.tp kitorg wat2 bese jek.tnang2.wat2 muka kebanyakan.(sedikit riak plak dah).tuh jek arr skang yg aku buat selain duk umah menganggur.

ok.byk gak aku menulis.k la.nnt aku tulis lagi.

4 comments:

lutfipainting said...

salam knl

lutfipainting said...

nice,salam kenal

Affan Azami said...

ure so full of usev! dont brag! hahaha. selamat keje

Sang Ganjil said...

lutfi:salam kenal.

affan:bkn brag.self confidence.ko yg ajr aku.