Saturday, December 19, 2009

Bebelan

salam.dah sebulan rupenya aku xupdet pape kat blog nih..sbb aku mls nak updet,xde citer best,n xberminat utk updet.ye sbb xde berita2 best utk aku kongsikan kat korg.anyway masa aku taip skang nih pon xde citer sbnrnye.aku just taip kosong utk melatih jari2 aku laju menaip.hahahaa..

aku sepatutnye study skang utk exam ari rabu nih.byk xstudy lagi.ishh2...xpe aku tunggu mood study sampai.haha.nasib bek satu subjek jek sem nih.ye 1 paper sebab sem pendek.1 tuh fyp.xde paper.pembentangan jek.dah lepas dah hari rabu hari tuh.ok2 la.sbb part 1 aku cuma perlu menggoreng2 fakta,sbb xperlu bukti lagi..part 2 nnt masak la aku.dah la fyp aku ade hardware,software.maksudnye nex sem aku kene bawak seketul hasil fyp aku..nerves.hopefully everything going to be just fine as i expect.

oh 5 bulan aku tinggalkan rumah sewa kat melaka.everything seems to be different as not what i left before.i just have to adapt to this kind of new environment.sbnrnye agak terlambat utk aku bgtau utk bende yg aku dah idup dkt 2 bln kat umah nih.huhu.

oh,rambut aku dah xpanjang lagi.i cutted it short.sbb aku serabut dah.tgk arr..mungkin bela balik.n potong,bela n potong.huhuhhu..

oh,org ckp aku makin kurus.hehehe.aku suke.sbb aku mmg nak jd kurus.tp kalo boleh "kurus" mcm taylor lautner (jacob new moon) atau ryan reynolds.thanx to "the biggest loser" pasal memberi inspirasi utk aku menurunkan lagi berat aku.tp aku xde la berharap sgt dpt jadik "kurus".kalo dapat puas,kalo xdpt,mcm nih pon dah ok la compare to mase aku mula2 masuk MMU.Yes,sgt tidak sedar diri ok aku pabila ade satu gambo yg diupload di facebook,aku tak perasaan yg dat guy tuh ade la aku 4 thn lps.org lain yg tag utk aku.huhuh.

well skang dah bulan 12.lagi beberape hari cuti krismas n oh ya, arini 2 muharram.semoga resolutions korang utk thn nih dapat dilaksanakan.mungkin ada yg mula merangka new resolutions utk thn depan.Kepada warga MMU,selamat menghadapi peperiksaan akhir semester.buat yg terbaik.jaga kesihatan korang.to my GFs, BFs, Homies gudluck utk korg gak.

ok la..dah ade mood dah skit nak study.tata.

4 comments:

Affan Azami said...

u r HOT

Sang Ganjil said...

thanx.

林依晨Amber said...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室